2017-2018 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıt Duyurusu

25 Eylül 2017 Pazartesi, 15:22

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı
2017-2018 Güz Dönemi Ön Kayıt  Duyurusu
(Mezunlar ve Son Sınıf Öğrencileri İçin)

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Yönergesi uyarınca yürütülecektir.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına başvuru yapılabilecek öğretmenlik alanları ile bu alanlara başvuru yapabilmek için gerekli bölüm / program bilgileri aşağıda belirtilmiştir. Bu bağlamda, adayların, başvuru yapmadan önce öğretmenlik alanları, atama ve ders okutma esaslarına ilişkin çizelgeyi incelemeleri ve daha sonra uygun alana başvuru yapmaları gerekmektedir. Uygun alana başvuru yapmayan adaylar, kesin kayıt hakkı elde etse bile kayıtları kesinlikle yapılamayacaktır.
Programa başvuru süreci ile ilgili bilgiler aşağıya çıkartılmıştır:

25 Eylül  2017 İlan Tarihi
25 Eylül - 01 Ekim 2017 Saat:23.59
03 Ekim 2017 Saat:20.00
04-13 Ekim 2017
Ön Başvuru Tarihleri
Sonuçların İlanı
Kesin Kayıt
Başvuru Yeri Eğitim Fakültesi Çayeli Yerleşkesi
Adrese Git
Telefon 0 464 5328454/2300
e-posta formasyon@erdogan.edu.tr

ÖN KAYIT İÇİN BAŞVURU FORMU

***Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ücreti; 05.10.2016 tarih ve 360/2 Sayılı Üniversitemiz Yönetim Kurulu toplantısında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Son Sınıf Öğrencileri ve  mezunları için 1500 TL, diğer üniversite mezunları için 2000 TL olarak belirlenmiştir. Katkı payı iki eşit taksit halinde güz ve bahar yarıyılında  ilgili banka hesabına peşin olarak yatıracaktır.

***Formasyon programının güz dönemi dersleri, Uzaktan Eş Zamanlı Öğretim Yoluyla  ve Bahar dönemi dersleri ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yerleşkesinde Yüz Yüze Öğretim yoluyla verilecektir. Her iki yarıyıldaki sınavlar, akademik takvimde belirtilen tarihlerde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yerleşkesinde yapılacaktır. Programda öğrencilerin derslere devam, ders geçme vd. hususlar “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Önlisans ve Lisans  Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” uyarınca yapılacaktır.