2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

15 Ağustos 2017 Salı, 08:47

T.C.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI VE KAYIT İŞLEMLERİ

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Üniversitemize bağlı Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına yatay geçiş yolu ile kesin kayıt yapma hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 14-16 Ağustos 2017, yedek öğrencilerin ise 21-22 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenciler belirtilen tarihlerde aşağıdaki kayıt belgeleri ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bizzat müracaat edeceklerdir.

Kayıt Belgeleri:

1. Katkı Payı veya Öğrenim Ücretinin 1. taksitinin ödendiğine ilişkin banka dekontu.
  2. 2 adet fotoğraf (4,5x6 ebadında, son altı ay içinde çekilmiş).
  3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  4. Kayıtlı olunan Üniversite tarafından öğrenciye verilen öğrenci kimlik kartı.
  5. İkinci Öğretim Programı öğrencisi olup Birinci Öğretim Programlarına yerleşen öğrenciler için %10’a girdiklerine dair belge.

Açıklama:

• Yurt içindeki Devlet üniversitelerinden yatay geçiş yapanlardan öğrenim ücreti yalnızca ikinci öğretim öğrencilerinden alınacak olup, birinci öğretim programlarına kayıt yaptıracak öğrenciler katkı payı ödemeyecektir.

Katkı payı/öğrenim ücreti miktarları ve hesap numaraları için Tıklayınız.

Değerlendirme sonuçlarını görmek için Tıklayınız.