Üniversitemiz çatısı altında 38 yıl boyunca başarılı hizmetlere imza atarak kurumumuzun gelişimine katkılar sağlayan ve geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan Genel Sekreter Yardımcımız Cehri HUT’a veda organizasyonu düzenlendi.
Rektörlük Toplantı Salonu’nda online gerçekleştirilen programa, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali BİLGİN, Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR, Prof. Dr. Adnan YILMAZ, Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan ER, daire başkanları ve fakülte sekreterleri katıldı.
Yoğun katılımın olduğu organizasyonda bir konuşma yapan Rektörümüz, 38 yıllık görev süresi boyunca göstermiş olduğu üstün gayret ve hizmetleri dolayısıyla HUT’a teşekkür etti. Üniversitemizin kapısının kendilerine her zaman açık olduğunu ifade eden Rektörümüz, emeklilik hayatında sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diledi.
HUT ise, Üniversitemiz bünyesinde çalışmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, aktif çalışma hayatını bugün burada tamamladığını, kurduğu güzel dostlukların ise büyük bir kazanım olduğunu söyleyerek herkese teşekkür etti.
Programda, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ve Genel Sekreterimiz Adnan ER tarafından Cehri HUT’a günün anısına plaket takdim edildi.
Organizasyon hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.
RTEÜ BASIN