Üniversitemizin 2020 yılı genel değerlendirmesi amacıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Toplantı Salonu’nda daire başkanları ve sekreterlerin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN başkanlığındaki toplantıya Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan ER, Genel Sekreter Yardımcısı, daire başkanları, enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu sekreterleri katıldı.
Toplantıda, içerisinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle Üniversitemizde hayata geçirilen uzaktan veya dönüşümlü çalışmayı içeren esnek çalışma uygulaması ve birimlerin gerçekleştirdiği faaliyetler ile mevcut eksikliklerin giderilmesi noktasında yapılması gerekenler görüşüldü.
Değerlendirme toplantısında pandemi sürecinin devam ettiğini hatırlatan Rektörümüz, bulaş riskine dikkat ederek uygun çalışma ortamı ve koşullarının oluşturularak Üniversitemizdeki iş ve işlemlerin sürdürülmesinin şart olduğunu söyledi.
Kamu çalışanlarının kurumun verimliliğini yükseltmek için bu süreçte daha hassas davranıp gerek evden gerekse kurumda çalışması gerektiğini ifade eden Rektörümüz: “ Üniversitemiz, sahip olduğu altyapı ve teknolojik imkânlarla ülkemizde uzaktan eğitimin en nitelikli verildiği üniversitelerden biri. Sürecin sorunsuz bir şekilde devam etmesi bizleri mutlu ediyor, bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.
Okul öncesi, ilk ve ortaöğretim kurumlarının yüz yüze eğitime kademeli olarak geçtiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, üniversiteler de ilerleyen dönemlerde normalleşme sürecinde örgün eğitime kapılarını açabilir, bu anlamda planlarımızı yaparak hazır olmalıyız.” ifadelerini kullandı.
Soru cevap bölümünün ardından toplantı Genel Sekreter Adnan ER başkanlığında devam etti.
RTEÜ BASIN